Kontakt, om AbHealer

Använd gärna kontaktformuläret här nedan för att ge synpunkter om AbHealer liksom ställa frågor.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

 

AbHealer är framtagen i Sverige av Katarina Woxnerud i samarbete med Mediband. Gördeln sys upp i Skottland.

Bakgrunden till AbHealer är sökande efter en gördel med dragband som riktas horisontellt framåt, från kroppens sidor och mot magens mitt, samtidigt som gördeln ger stöd.
Traditionella ryggördlar har dragbanden främst från ryggen och framåt, för att stimulera ryggmusklernas arbete. Vanliga maggördlar som används för att platta till magen och minska midjemåttet trycker främst  magmusklerna i riktning mot ryggen.

AbHealer har en elastiskt del som ger ett allmänt stöd åt mage och ryggparti. Därefter spänns de båda extra dragbanden som kommer från kroppens sidor och är riktade mot mitten.

Katarina Woxnerud har även tagit fram appen MammaMage, för iPhone och Android, som hjälper kvinnor att få kontroll på de djupare magmusklerna genom enkla hemövningar som inte kräver några redskap. Övningarna är indelade i 7 nivåer med ett självtest emellan.

app_icon

MammaMage-övningarna kan med fördel användas tillsammans med AbHealer. AbHealern gör endast att man skapar förutsättning för ”läkning”.
AbHealern säljs via MammaMags webbshop. Alla rättigheter tillhör Katarina Woxnerud.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>