Kan jag beställa medan jag är gravid?

Hej!
Jag har en diastas i magen sedan mitt första barn och tänker satsa på en AbHealer efter denna graviditet. Jag ser redan nu hur magens muskler har glidit isär och det känns otroligt tunt och skört framtill i magen. Så jag känner att jag kommer må bra av extra stöd medan jag tränar med MammaMage appen. 

Kan jag beställa min AbHealer redan nu? Jag är nu i vecka 38. Men hur vet jag vilken storlek jag kommer att behöva? Kan jag beräkna det på något sätt?

Tacksam för svar
Sara

gravidmage

Tack för din fråga Sara. Och grattis till graviditet.

Det är mycket svårt att försöka gissa hur magen beter sig efter en förlossning. Vissa kvinnor upplever att magen minskar rejält direkt medan andra knappt ser någon förändring alls de första dagarna.

Vår rekommendation brukar vara att du gärna väntar till efter förlossningen med att beställa. Då kan du mäta din mage och få rätt storlek direkt. Vi brukar vanligen posta beställningarna från webbshopen mammamage.nu inom 24 timmar så det kan gå fort att få den sedan.

Ett annat alternativ är att beställa två olika storlekar precis innan förlossningen och sedan se vilken som passar dig efteråt – och returnera den andra (i originalförpackningen). Du får sedan återbetalning på den som du inte använder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>