Funkar AbHealer även för män?

Hej!
Jag har haft en relativt stor övervikt och har nu fått hjälp att gå ned i vikt. Jag har provat en AbHealer av en kvinnlig kollega och jag tycker den ger skönt stöd och avlastning när jag ska lyfta saker. Min fråga är om jag som man också kan använda AbHealer. 
Hälsar Lars

Hej Lars!
AbHealer fungerar absolut även för män. Gördeln/bältet är – precis som du skriver – tänkt att ge avlastning och visst yttre stöd om man  har svårt med den egna inre styrkan/stödet från magmusklerna.

AbHealer är inte i stället för musklerna utan träna alltid djup kontroll parallellt med att du använder AbHealer. Till en början kan det vara bra att ha gördeln/bältet när man just lyfter tungt, i slutet av dagen när man är trött i muskler och nervsystem eller vid andra tillfällen som ställer krav på kroppen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>