Hur snabbt efter förlossningen?

Hej!
Hur snabbt efter förlossningen rekommenderar ni att man börjar använda AbHealern?

Hej!
Du kan börja använda den direkt. Faktum är att det kanske till och med är då du som bäst behöver den.

AbHealern är tänkt som ett extra stöd utifrån när de egna magmusklerna av någon anledning inte kan/orkar med att bära upp den egna kroppen eller ”hålla ihop” magen. En graviditet töjer ut muskler, bindväv och hud mycket och direkt efter förlossningen är strukturerna fortfarande rejält uttöjda och många har låg kontroll och låg spänningsgrad.

Många kvinnor berättar att de VILL kunna aktivera magens muskler men de har ingen aning om hur de ska få till det. Och även om man kan aktivera magen så orkar man inte hålla den lätta aktiveringen någon längre tid.

Efter förlossningen kan det alltså vara som störst behov av extra stöd utifrån i form av en gördel/bälte. Så du kan använda gördeln direkt efter förlossningen.

Träna alltid parallellt så du stärker dina djupa muskler och i förlängningen klarar dig utan gördeln. Här finns exempelvis appen MammaMage som stöd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>