Beställa nu eller vänta?

Hej!
För en vecka sedan födde jag vårt 3:e barn och har sedan tidigare bestämt att jag ska beställa en AbHealer då jag efter de två tidigare graviditeterna har haft svårt att få ihop min diastas. Just nu har jag av förklarliga skäl rätt stor putning kvar på magen och undrar om jag borde vänta ett par veckor för att beställa rätt storlek för att inte riskera att den blir för stor för snabbt. Samtidigt har jag rätt ont i rygg och mage och känner behov av ett stöd. Jag har använt en gammal( dra in magen-typ) gördel nu vilket hjälper men samtidigt känner jag ett ökat tryck neråt. Kommer Abhealern att ge denna känsla oxå och är det då ett tecken på att det är är tidigt att använda gördel? Har även börjat med MammaMage appen! Tacksam för lite vägledning:)
Med vänlig hälsning

Hej!

Det låter som att det är nu som du verkligen behöver stödet från en AbHealer. Tillsammans med träning av de djupa musklerna i magen och bäckenbottenmusklerna så kommer din tryckkänsla nedåt med all säkerhet att minska.
Mät dig nu när du lätt drar in naveln och har djup magspänning på. Det är den storleken på AbH du ska ha. De är rätt generöst sydda så du kan variera midjemåttet relativt mycket inom en och samma storlek.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>