Hur mäter jag min mage rätt?

Hej!
Jag ska beställa en AbHealer men undrar var och hur jag ska mäta storleken. Ska jag ligga på rygg eller stå upp när jag mäter? Ska jag dra in magen eller låta den pysa ut helt? Jag är rätt smal direkt under revbenen men är det där jag ska mäta? Eller på det bredaste stället vid naveln?

Hoppas på svar.
Stina

Hej!
Du mäter storleken för din AbHealer när du står upp. Aktivera magen genom att mjukt dra in området under naveln.

Mät vid naveln. AbHealern sitter över området mellan revbenen och höftbenen så det är det här området som du ska få in i AbHealern. Mät alltså där du har som störst omfång. Men med en mjuk indragning.

Indragningen i magen är för att aktivera de djupa magmusklerna, och när du använder AbHealer aktiveras just dessa muskler. Starta alltid med en lätt indragning när du tar på dig AbHealern också.

Om du ligger på gränsen mellan två storlekar är det vanligen smart att ta den mindre storleken, eftersom dina mått runt midjan kommer att krympa i takt med att du får kontroll på de djupa musklerna.

Lycka till!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>