Utlottning av en AbHealer

Har du en rejäl diastas som du har svårt att hålla kontroll på? Då kanske du kan bli hjälpt av en AbHealer som hjälper till att hålla ihop de djupa musklerna och kontrollera diastasen.

2013-10-28_0155

Nu lottar jag ut en AbHealer, som en tidig julklapp. Mejla om du vill delta i utlottningen till katarina@woxnerud.se Skriv kort om varför du vill ha en AbHealer och om dina besvär. Märk mejlet med ”AbHealer” i ämnesraden.

Senast 7 december vill jag ha ditt mejl, så meddelar jag vinnaren här på bloggen den 8 december.

2013-10-28_0154

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>