Vill beställa AbHealer direkt!

Hej!
Jag vill köpa en sån gördel! Omgående. Ser ut som jag är gravid i 6 månaden så fort jag är avslappnad i magmuskulaturen. Är 1.70 lång och väger 55 kilo så det är inte fett direkt. Får ont i magen om jag inte spänner den samt drar in den när jag står upp. Har 2 barn. Ska gå till sjukgymnast för att få hjälp med rätt träning. Har mammamage appen men får inte till övningarna rätt. Svårt./Lina

 

Hej Lina!
Tack för mejl! Ja, du kan säkert ha god nytta av AbHealer. Jättebra också att du går till sjukgymnast för att få hjälp att hitta rätt i övningarna. Som du skriver – det är inte alltid helt lätt! Fastän övningarna ser lätta ut på bild. Har du tveksamheter efter besök hos sjukgymnasten är du alltid välkommen till mig på min klinik, om du bor i Stockholm eller är här emellanåt.

AbHealer finns att beställa om cirka 14 dagar på www.mediband.se Håll utkik på sidan så ser du när den kommer. Ta mått över midjan, precis under naveln och mejla mig, så kan du välja rätt storlek. De finns i XS-XXL.

Tänk på att gördeln endast är ett komplement till din träning, och ökar skyddet kring mage och rygg vid belastning och när musklerna och nerverna är trötta. Träna alltid parallellt.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>