Använd AbHealer så här

AbHealer är en ”gördel” som är speciellt anpassad för att hjälpa kvinnor med rejäl diastas under läkningen.
Dragbanden i gördeln sitter så att de ger stöd till magmusklerna på bästa sätt. Allt för att närma magmuskelhalvorna mot varandra så bindvävsstråket får en chans att läka.

IMG_3845 IMG_3847 IMG_3849

IMG_3851

IMG_3854 IMG_3857 IMG_3859

AbHealer används tillsammans med övningarna i appen MammaMage, övningar som stärker de djupa magmusklerna så att diastasen kan läka och kvinnan kan hålla ihop diastasen. Gördeln är ett hjälpmedel för att föra samman magmusklerna – kan liknas vid att föra samman sårkanterna när ett sår ska läka. AbHealer ska alltid användas tillsammans  träningsprogram för att aktivera och öka kontrollen på de djupa magmusklerna – som MammaMage. AbHealer ersätter inte träning utan hjälper bara till på vägen.

Vid tunga lyft, som lyft av insatsen i barnvagnen, matkassar eller bilbarnstol är AbHealer ett bra hjälpmedel för att undvika att magmusklerna skapar ett alltför stort drag i diastasen.

AbHealer kommer att säljas via webbshop, och via naprapater/sjukgymnaster som tar in den till sin klinik, liksom andra affärer. Finns i storlekarna XS-XXL. Är du intresserad? Fyll i kontaktformuläret här så får du mer info.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>